DC-yhdistys on perustettu pitämään yllä DC-3 lentokalustoa ja siihen liittyvää tietämystä Suomessa. DC-3 OH-LCH lennättää yhdistyksen jäseniä n. 50 tuntia joka vuosi Suomessa ja ulkomailla. Koneen omistaa Airveteran Oy, sitä operoi ja huoltaa DC-yhdistys ry.

DC Association has been established to maintain DC-3 aircraft and preserve the related knowledge in Finland. DC-3 OH-LCH flies members about 50 hours a year. The aircraft is owned by Airveteran Ltd, operated and serviced by DC Association.

The finest airplane that ever was built or ever will be built by man. (C.V.Glines / W.F.Moseley)

Jos DC-yhdistyksen toiminta, historiallisen DC-3 -koneemme OH-LCH lentokunnossa pitäminen ja siihen liittyvä toiminta kiinnostavat, täytä jäsenhakemus ja liity jäseneksi.
Hyvä jäsen. Huolehdi, että tietosi ovat ajan tasalla rekisterissämme. Jos et ole saanut yhdistykseltä postia tai sähköpostia, luultavasti yhteystietosi eivät ole ajan tasalla.
Päivitä tietosi jäsentietolomakkeella tai sähköpostilla info@dc-ry.fi

DC-yhdistys ry vastaanottaa lahjoituksia toimintansa tukemiseen tililleen
IBAN:  FI32 2001 1800 3885 17    SWIFT: NDEAFIHH

DC-3 OH-LCH Airveteran Esite:  DC-yhdistys ry / Airveteran oy