Tähtimoottori -
Magazine

Mediakortti                           Muut lehdet

Vuoden 2012 toinen numero ilmestyi hieman myöhässä, mutta hyvää kannatti odottaa.

Lehden pääteemana oli koneemme 70-vuotinen taival taivaalla.

Lehti sisältää monia mielenkiintoisia juttuja. On henkilökuvia, muisteloita ja juttuja vuoden aikana tehdyistä huolloista, lennoista ja vierailuista. Ja paljon vanhoja ja uusia valokuvia.

Lehtemme numero 2/2011
sisältää monia mielenkiintoisia aiheita.

Lue oikeaovisesta kolmosesta (pdf)
Katsele ja lue Kymin tunnelmia (pdf)

Lentoemännät nostalgialennolla

Pääkaupunkiseudulla kokoontuu seitsemän terhakkaa rouvaa säännöllisesti muistelemaan menneitä ja vaihtamaan kulumisia. Heitä yhdistää yhteinen ammatti viisikymmentä- ja kuusikymmentäluvulla. He ovat lentoemäntiä, jotka aloittivat uransa DC-3 lentokoneessa. DC-yhdistys ry:n hallitus päätti viedä wanhat ladyt lennolle koneella, jollaisella he ovat uransa aloittaneet.

Muut lehdet

Vanhat koneet -lehti julkaisi koneestamme ja DC-yhdistyksen toiminnasta näyttävän artikkelin Lentävä hotelli.

"Syyskuinen lauantaiaamu Malmin lentokentällä valkenee hivenen sumuisena. Tähtimoottorit jyrähtävät mahtavaan jylinäänsä pienen savupilven saattelemana.
Lennolle Tallinnaan on lähdössä kourallinen jäseniä, joita ilmaantuu Malmin lentokentän kauniin funkkistyylisen asemarakennuksen aulaan.
Osa on tullut paikalle vain katsomaan ja kuuntelemaan koneen lähtöä."

Maaseudun tulevaisuus julkaisi artikkelin koneestamme.

"DC3 on ilmojen dinosaurus. Hitaasti ja matalalla lentävän koneen näkeminen tuo muistoja mieleen ja vetää väistämättä katsojan suun hymyyn."