DC-Yhdistys ry  -  Jäsenlennot
            Lentokohteiden taustoja

DC Association Finland  -  Member flights

Lennoille voivat osallistua vain DC-Yhdistys ry:n jäsenet.
Tarkemmin jäsenyydestä. Jos et ole jäsen, voit myös liittyä jäseneksi kohdassa "Jäsenyys" varatessasi lennon. Lue Ilmailulain tulkinta asiasta

Avaa lentolista  -  Open the flight list

Flights are for DC-Association members only.
More about the membership.
If you are not a member yet, you may join when reserving the flight.

We are sorry about having flight list, information and booking forms in Finnish only. Use Google translator, for example, for instant help.

Varmista lentosi
Muista varmistaa paikkasi yllä olevasta paikkatilannetaulukosta ennen lentoa koska lento voidaan vähäisen osanottajamäärän vuoksi, sään takia tai muusta pakottavasta syystä peruuttaa. Pääsääntönä on, että lento toteutuu jos paikkoja on jäljellä neljä tai vähemmän, mutta asia kannattaa tarkistaa jos paikkoja on jäljellä. Soita 050 566 6346 tai sähköpostilla lennot@dc-ry.fi.

Lennolle ilmoittautuminen
Lennolle tulee ilmoittautua lähtöpaikalla vähintään 30 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Maksaminen
Lennot tulee maksaa viimeistään laskussa mainittuna eräpäivänä. Jos maksu suoritetaan eräpäivän jälkeen, kuitti tulee aina esittää lennolle tultaessa.
Käytä varauksen yhteydessä saamasi laskun viitenumeroa maksaessasi.

Jos haet yhdistyksen jäsenyyttä varatessasi lennon, maksa vain lentomaksu; jäsenmaksulasku tulee myöhemmin sähköpostiisi.

Tiedustelut, varaukset ja peruutukset puhelimella
Soita numeroon 050 566 6346. (ei tekstiviestejä tai ilmoituksia vastaajaan)

Lennon peruuttaminen
Mikäli et voi tulla varaamallesi lennolle, muista peruuttaa varauksesi ajoissa, viimeistään tilauslomakkeella mainittuna aikana. Käytä peruutuslinkiä jonka saat varatessasi lennon (tai soita 050 566 6346).
Lennon peruuttamatta jättäminen vie paikan joltakin toiselta jäseneltä ja aiheuttaa taloudellista vahinkoa yhdistykselle.
Jos jäsen jää saapumatta lennolle, maksua ei palauteta.
  Make sure of your flight
Remember to confirm your flight from the booking status list above. It is possible that the flight has been cancelled due to weather conditions or too few participants. Flight will normally come true if there are four or less room left (paikkoja jäljellä N) but flight is better to be confirmed if there are more room left.
Call +358 50 566 6346 or mai to lennot@dc-ry.fi.

Cheking in the flight
Passenger shall arrive and register at on aerodrome at least 30 minutes before the flight.

Flight payment
Flight shall be paid latest on the due date (eräpäivä) mentioned in the bill.
Use reference number (viitenumero) found in the bill. If flight fee has been paid after the due date, receipt of the payment shall be presented upon arriving the flight. Use reference number (Viitenumero) when you pay the bill.

If you were not a member yet and joined to the association when booking, do not pay the member fee with the flight bill.
You will get a member fee bill afrerwards to your e-mail.

Flight booking by phone, also inquiries and flight cancellations

Book a flight by phone +358 50 566 6346. (no text or voice messages).

Flight cancellation
If you cannot get boarding, be sure to cancel your reservation on time. Use cancellation link found in the reservation reply or call +358 50 566 6346.
If a member fails to appear before the flight, no fee will be refunded.

Lentokohteiden taustoja

Suomen Ilmailuliiton päälentonäytös
Koneemme lentää paikalle molempina päivinä.

Kymin ilmailupäivä
Karhulan Ilmalukerh ry järjestää joka vuosi kotoisan lentotapahtuman.

Rauta ja Petrooli, Hyvinkää, Riihimäki
Fordson Club järjestää vuosittaisen petroolinkatkuisen näyttelyn.
Esillä on kaikenlaisia työ- ja huvikoneita menneiltä vuosilta.
Koneemme lentää Hyvinkäälle 03.09.2017 josta kuljetus Riihimäelle ja vapaa sisäänpääsy Rauta ja Petrooli -näyttelyyn.

Kuva Janne Ollenberg
  Ulkomaisia kohteita

Latvia

Riika on vanha kulttuurikaupunki täynnä historiaa.

Ruotsi

Visby

Kaunis kaupunki Gotlannin saarella.

Viro

Teemme kesän aikana useaman kerran päiväretken Tallinnaan.
Nämä retket ovat jo perinnettä.

Pärnu on piristävää vaihtelua massaturismille.
Pieni ja kaunis kaupunki Itämeren rannalla.

Tartto. Viron toiseksi suurin kaupunki on maan sivistyksen kehto ja henkinen pääkaupunki.

Saarenmaa, Kuressaare ja Hiidenmaa, Kärdla ovat viimeisten vuosien aikana nousseet Viron merkittäviksi turismikohteiksi.

Kaikkiin tällä sivulla mainittuihin kohteisiin ei aina ole tarjolla lentoja, kesä on lyhyt.