DC-yhdistys ry  -  Jäsenlennot, lentolista DC-association  - Member flight list

Paikkatilanne ja lentojen varaaminen
Avaa varauslomake klikkaa lennon nimitekstiä  paikkatilannetaulukossa. Täytä lomake huolellisesti.
Tulosta lopuksi saamasi lasku ja/tai lähetä se sähköpostiisi. Näin saat sähköpostiisi lennon tiedot ja peruutuslinkin.
Lisätietoja lennosta klikkaamalla inforuutua lennon kohdalla.
Muutokset lentoihin ja niiden aikatauluihin ovat mahdollisia.

Lentojen hinnat

20 minuutin paikallislennon (Paikallislento) hinta on 60,00 €.
Muiden lentojen hinnat riippuvat lennon kestosta, yöpymisestä, navigointimaksuista, ulkomaiden kenttämaksuista yms.
Hinnat löydät klikkaamalla lennon rivin kohdalla -kuvaketta.

Jäsenmaksu
Tarkistamme lennon varanneiden jäsenmaksusuorituksen ja lähetämme laskun uudelleen jos maksu on maksamatta.
Jos liityt jäseneksi lennonvarauksen yhteydessä, jäsenmaksulasku tulee sähköpostiisi n. viikon kuluessa.
Älä maksa jäsenmaksua lentomaksun yhteydessä.

Lennolle ilmoittautuminen
Lähtöpaikalle tulee saapua vähintään 30 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa.
 Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja esittämään maksukuitti.

Flight reservation status and booking
Open flight booking form the flight table below. Fill the form carefully. You may print the bill and/or send reservation information with a cancellation link to your e-mail.

Click for more information about the flight (Finnish only)
Click flight text to open the booking form (Finnish only)
Flights and flight times are subject to change.

Flight prices
20 min domestic flight (Paikallislento) costs 60,00€.
Find prices of other flights by clicking -symbol in the beginning of flight row.

Member fee
Member fee status is checked when a flight has been booked and  re-send the member fee bill if it has not yet been paid.
If you joined the association when booking a flight, your member fee bill will be sent separately to your e-mail about in a week.
Do not pay the member fee with the flight fee.

Arriving to the flight
The passenger must arrive at least 30 minutes before the scheduled departure time. Be prepared to prove your identity and submit a receipt of payment.
DC-3 on historiallinen ilma-alus.
DC-yhdistyksen toiminta ei täytä yhtä vaativia turvallisuuskriteerejä kuin kaupallisessa lentotoiminnassa ohjaajien, lentokaluston, huoltotoiminnan ja operoinnin osalta.

Lentojen ehdot      Varausohje
The DC-3 is a historical aircraft.
The operation of the DC association does not fully comply with the safety requirements for commercial airline industry, concerning pilots, aircraft, maintenance and operation.

Flight conditions    Flight booking guide
Jäsenlennot Member flights