Lastenklinikan pikkupotilaat lennolla

Lastenklinikoiden kummit järjesti lennon lapsipotilille ja heidän huoltajilleen. Huoltajat liittyivät yhdistyksen jäseniksi ja lapset tulivat heidän vierainaan.

Mikko Möltsi otti yhteyttä DC-yhdistykseen ja ehdotti että järjestäisimme lennon lastenklinikan potilaille. Ajoitimme lennon 15. toukokuulle mutta vika moottorissa siirsi tapahtuman seuraavalle tiistaille 21. toukokuuta.  Mikko oli järjestänyt lapsille ja heidän huoltajilleen pientä purtavaa lentoa odotellessa.

Sää oli lämmin ja kaunis mutta hieman tuulinen. Pieni tuuli ei kuitenkaan pelottanut pieniä potilaita, päinvastoin. Iloinen joukko kirmaisi kentälle koneen luo. Lento oli hieman pomppuinen mutta sujui hyvin. Lapset olivat innoissaan "vuoristoradasta" mutta jotkut aikuiset näyttivät hieman totisilta lennolta palattuaan.

Kiitokset Mikko Möltsille ja Kummien Kaisa Heinonsalmelle.       www.kummit.fi        Lue Kummit -lehden artikkeli

DC-yhdistyksen edustajat ohjaaja Pentti Niemi (vas) ja päämekaanikko Pauli "Speedy" Fallström (oik) vierailivat Lastenklinikalla.

Kuvassa mukana Ki Lindqvist joka on eläkkeellä oleva Lastenklinikan osaston K3 osastonhoitaja. Hän toimii nykyisin uuden lastensairaalan suunnittelutehtävissä. Edessä Annika von Schantz, nykyinen K3:n osastonhoitaja.

Kaikkien takana on Mikko Möltsi, joka masinoi sekä lapsipotilaiden lennon että vierailun osastolle.